Sericard

MARI REDUCERI LA DESCHIDEREA MAGAZINULUI. AU MAI RĂMAS …

0721-026.293

Ne puteți contacta de luni până vineri între orele 9:00-17:00

office@sericard.ro

Despre noi


Bun venit la Sericard!

Suntem o destinație unică pentru servicii de design grafic și imprimări digitale, specializați în crearea cărților de vizită, mapelor de prezentare, invitațiilor, ecusoanelor, legitimațiilor, etichetelor, roll_up-urilor, sistemelor expoziționale și cadourilor corporate.

Pasionați de Design și Imprimare

La SERICARD, ne-am angajat să oferim soluții de design grafic și imprimare digitală care nu numai că îndeplinesc așteptările clienților noștri, ci le depășesc. Fie că sunteți o afacere în creștere, o organizație non-profit în căutare de materiale personalizate, suntem aici pentru a vă ajuta să vă evidențiați în cea mai bună lumină posibilă.

Expertiză și Experiență

Cu ani de experiență în spatele nostru, echipa noastră de specialiști în design și imprimare are cunoștințele și creativitatea necesară pentru a transforma ideile dumneavoastră în realitate. Indiferent dacă aveți nevoie de un design minimalist sau de unul plin de culoare și textură, vă garantăm că vom livra produse de înaltă calitate care vor atrage atenția și vor impresiona.

Servicii Personalizate

Fiecare proiect este tratat cu cea mai mare atenție la detalii pentru a asigura că rezultatul final se potrivește perfect nevoilor și dorințelor dumneavoastră. De la conceptul inițial până la livrarea finală, colaborăm strâns cu fiecare client pentru a ne asigura că obiectivele lor sunt atinse și depășite.

Produse Personalizate

Cărți de Vizită: Elegante și memorabile, cărțile noastre de vizită sunt cartea de vizită perfectă pentru afacerea dumneavoastră.

Mape de Prezentare: Creează o impresie puternică cu mapele noastre de prezentare, care combină funcționalitatea cu un design impresionant.

Invitații și Ecusoane: Fiecare eveniment devine special cu invitații și ecusoane personalizate, adaptate temei și tonului evenimentului.

Etichete și Banner-e Stradale: Promovați-vă brandul în mod eficient cu etichete și banner-e stradale captivante, create pentru a atrage atenția publicului.

Roll-up-uri și Sisteme Expoziționale: Evidențiați-vă în cadrul expozițiilor și evenimentelor cu roll-up-uri și sisteme expoziționale care atrag privirile și sporesc vizibilitatea.

Cadouri Corporate: Consolidați relațiile de afaceri cu cadouri corporate personalizate, simbol al aprecierii și profesionalismului dumneavoastră.

Diversitatea Produselor Noastre

Indiferent de tipul de material grafic sau de imprimare digitală pe care îl căutați, suntem aici pentru a vă ajuta să-l realizați. De la cărți de vizită simple și elegante, până la sisteme expoziționale complexe și impresionante, vă oferim o gamă largă de produse și servicii pentru a satisface orice necesitate.

Contactați-ne

Echipa SERICARD este aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de design și imprimare digitală. Contactați-ne pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă evidențiați și să vă promovați afacerea sau evenimentul într-un mod memorabil și eficient.

e-mail: office@sericard.ro; dtpangela@gmail.ro

telefon: 0721-026.293;  0754-622.694

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close