Sericard

MARI REDUCERI LA DESCHIDEREA MAGAZINULUI. AU MAI RĂMAS …

0721-026.293

Ne puteți contacta de luni până vineri între orele 9:00-17:00

office@sericard.ro

Termeni și Condiții

 1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor: Accesând și utilizând magazinul online www.sericard.ro sunteți de acord cu toți termenii și condițiile stabilite mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.
 2. Produse și Servicii Oferite: Magazinul online www.sericard,ro  oferă servicii de design grafic, tipografie și personalizare a obiectelor promoționale. Ne angajăm să furnizăm produse de înaltă calitate și servicii profesionale clienților noștri.
 3. Comenzile: Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru online constituie o ofertă de cumpărare a produselor sau serviciilor respective. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza această ofertă conform politicii noastre comerciale.
 4. Plata și Facturarea: Plata comenzilor se va efectua conform metodelor de plată disponibile pe site-ul nostru. Toate prețurile sunt exprimate în lei și includ TVA. Facturile vor fi emise și transmise către client conform detaliilor furnizate la plasarea comenzii.
 5. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală: Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra designului grafic creat de noi pentru clienți aparțin s.c Oracler Graphics s.r.l, cu excepția cazului în care se stabilește altfel printr-un acord scris.
 6. Politica de Returnare și Rambursare: Detaliile privind politica noastră de returnare și rambursare sunt disponibile pe site-ul nostru și fac parte integrantă din acești termeni și condiții.
 7. Confidențialitate și Protecția Datelor: Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea datelor personale ale clienților noștri conform politicii noastre de confidențialitate.
 8. Limitarea Răspunderii: Magazinul online www.sericard.ro nu va fi responsabil pentru orice pierderi sau daune indirecte sau speciale care rezultă din utilizarea sau imposibilitatea utilizării produselor sau serviciilor noastre.
 9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea pe site-ul nostru.
 10. Legea Aplicabilă și Jurisdicție: Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare în Romania și orice dispută care apare în legătură cu acești termeni va fi soluționata prima data pe cale amiabila iar  in cazul in care solutionarea litigiilor nu poate fi sau nu se ajunge la o intelegere pe cale amiabila va fi supusă jurisdicției exclusive a instanțelor competente din Romania.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru și plasarea comenzilor, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați pentru clarificări suplimentare accesand formularul de contact de pe site-ul www.sericard.ro

Date de identificare:

SC ORACLER GRAPHICS SRL

Tg. Mures, str. Cãlãrasilor, nr. 84, RO 30210322,  J26/476/2012

Banca Transilvania, RO86 BTRL 0270  1202 N647 04XX

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close